Massa is Kassa. Wat is het vermogen van Nicol Kremers

Wie is nou Nicole Kremers en hoeveel eigen vermogen zou ze hebben? Dat alles lees je in dit artikel. De 33-jarige Nicol werd vooral bekend door haar deel in de realityserie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’. Nicol was 4,5 jaar samen met ondernemer Peter Gillis. Zij heeft laatst aangifte gedaan tegen Peter Gillis voor mishandeling. Ondertussen heeft ze de aangifte teruggetrokken.

Wie is Nicol Kremers?

Nicol Kremers is geboren in Eindhoven waar ze ook haar hele jeugd heeft meegemaakt. Nicol is opgegroeid in een gezin van 5 in de wijk Stratum. Nicol heeft zelf 4 kinderen van 2 partners. 1 partner is tijdens haar zwangerschap overleden waardoor 1 kind opgegroeid is zonder vader.

De partner waarmee ze de andere 3 kinderen heeft spreekt ze alleen wanneer dat nodig is.

Relatie met ex Peter Gillis

Nicol is sinds de start van het televisieprogramma ‘Massa is Kassa’ een bekende Nederlander geworden. Dit alles door haar relatie met de ondernemer en miljonair Peter Gillis.

Peter is eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken. Dit is een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. Peter heeft sinds 2015 vier jaar lang op rij in de Quote 500 gestaan, een lijst met de rijkste Nederlanders.

De relatie is sinds 10 februari geëindigd wegens een aangifte van Nicole tegen Peter. De aangifte werd gedaan omdat Peter Nicole mishandeld zou hebben. Peter Gillis heeft een nacht in de politiecel doorgebracht die avond.

Inmiddels is de mishandelingszaak tegen Peter Gillis uitgesteld vanwege 10 nieuwe aangiftes van Nicol. De zitting stond gepland, maar het OM heeft de zitting ingetrokken. De woordvoerder van het OM geeft aan dat ze de zaak zo snel mogelijk op zitting willen krijgen.

Onlangs werd bekend dat haar ex tijdelijk beslag mag leggen op haar bankrekeningen. Dit heeft Nicol weer beantwoord door nogmaals aangifte te doen. Nu ging het over een aangifte van dwang.

Carrière Nicol Kremers

Nicol is sinds het verbreken van de relatie met Peter Gillis niet meer in het televisieprogramma ‘Massa is Kassa’. Wat voor haar dus betekend dat er geen inkomstenbron meer is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Straat Libie (@straatlibietv)

Nicole heeft nu carrière gemaakt op ‘OnlyFans’. OnlyFans is een social mediakanaal waar ‘Exclusieve Content’ op gedeeld kan worden door een gebruiker. Dit houdt in dat mensen die een abonnement nemen op het account van Nicol dat zij daar NSFW-content op plaatst. Zo’n abonnement kan variëren in prijs van 10 euro per maand tot 40 euro per maand.

Nicol heeft ook de optie om persoonlijke gesprekken te houden met een individu. Dit is alleen op aanvraag en zou hoogstwaarschijnlijk veel meer gaan kosten dan een abonnement.

Onlangs werd ook bekend dat ze binnenkort in de Playboy komt te staan als nieuwe cover model. Nicol Kremers is haar vermogen dus mooi aan het opkrikken.

Nicol Kremers vermogen

Nicol heeft in een korte tijd een flink vermogen opgebouwd met haar OnlyFans. Een exact vermogen weten wij niet maar naar schatting verdient ze hier bijna 100.000 euro per maand mee.

Tijdens de opnames van ‘Massa is Kassa’ en de relatie met Peter had Nicol nauwelijks tot geen vermogen maar daar heeft ze flink aan gewerkt. Het komt erop neer dat Nicol in de tijd dat ze haar OnlyFans heeft gestart meer dan 500.000 euro heeft verdiend.

Nicol heeft van dit geld alleen nog maar haar eigen Fiat 500 gekocht.

Lees verder:

Gerelateerd