Duurzaam drinken uit je eigen beker

Ben jij veel onderweg en wil je niet telkens flesjes water kopen? Het is dan handig om hier een oplossing voor te verzinnen, zodat jij altijd wat drinken bij de hand hebt. Ben jij duurzaam verantwoord bezig? Dan is het hebben van een eigen beker erg handig. Hiermee kun je namelijk overal je eigen fles vullen, zodat er ook een stuk minder plastic flesjes in omloop kopen. Hiermee draag jij je steentje bij aan het milieu en heb jij altijd een handige beker. Meer over een duurzame beker lees je hier.

Onderweg naar klanten

Het hebben van een eigen beker is in veel situaties erg handig. Denk bijvoorbeeld aan de momenten dat je onderweg bent, bijvoorbeeld als je voor je werk veel onderweg bent naar klanten. Vul jouw beker met water voor onderweg, en jij kunt jezelf verzekeren van voldoende water op een dag. Natuurlijk kun je in de beker ook ander drinken meenemen, of zelfs warme koffie, zodat jij onderweg naar kantoor nog even snel een lekker bakkie kunt drinken.

Een beker voor jouw kind

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind is het hebben van een eigen beker erg handig. Ze kunnen elke dag de beker meenemen naar school, terwijl er bijvoorbeeld water of ranja inzit. Met een leuke print op de beker zullen ze het ook nog leuker vinden om hieruit te drinken. Daarbij zullen ze de beker ook niet snel verliezen of ergens laten slingeren, omdat iedereen de fles herkent. Combineer deze beker bijvoorbeeld met een leuke lunchbox, zodat alles goed bij elkaar past. Om het toch nog iets specialer te maken? Laat de beker bedrukken met een zelf gekozen print, want dan is het helemaal feest.

Personaliseer je eigen beker

Zoals hierboven gezegd is het super leuk als je de beker laat personaliseren. Je kunt niet alleen zelf een print kiezen, maar je kunt de beker bijvoorbeeld ook laten bedrukken met jouw eigen naam. Hiermee weet je zeker dat iedereen van jouw beker afblijft. Hoe leuk is het om een eigen beker te laten bedrukken? Maar waar kun je hiervoor terecht? Bekijk eens de website van MyMepal, zij hebben namelijk een ruim assortiment met onder andere bekers, drinkflessen, lunchpotten en broodtrommels, die jij geheel naar wens kunt ontwerpen. Hoe leuk is dat?

Gerelateerd