Ready to go: stop dit in je tas voor je kantoordag!

Dagje op kantoor werken? Het is wel zo prettig om goed voorbereid de deur uit te stappen. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Hoewel het voor iedereen net weer een beetje anders is, kun je in ieder geval aan deze benodigdheden denken.

Koffie

We beginnen de dag het liefst met koffie. Jij ook? Zorg dan dat je het meeneemt! Zeker als je ’s ochtends met haast de deur uitgaat, en eigenlijk thuis nog niet aan een lekker kopje bent toegekomen. Zet je favoriete koffie, bijvoorbeeld met arabica koffiebonen – perfect om de dag mee te starten. Kies tevens voor je favoriete koffiemerk. Dit is voor iedereen weer anders. Probeer de koffie van Segafredo zeker een keertje uit. Koffie klaar? Giet het in een thermosfles en stop het zo in je tas! Het is een stuk goedkoper dan koffie to go halen. Je kunt ook nog eens meer meenemen én je geniet van je overheerlijke koffie van thuis. Eerlijk is eerlijk: op het kantoor is de koffie lang niet altijd even smaakvol… Reden genoeg dus om het zelf mee te brengen.

Water

Aan alleen koffie heb je niet altijd genoeg. Ook water is belangrijk! Neem daarom nog een fles mee in je tas, gevuld met vers water. Een thermosfles is hier trouwens weer een uitkomst, want je kunt hier naast warme ook koude dranken instoppen. Zo blijft je water dus lekker fris! Extra smaak? Stop er wat munt of citroen bij. Zo kun je onderweg genieten van een goede hydratatie.

Eten

Als je je eten in de kantine haalt op je werk, kun je deze tip overslaan. Of misschien niet eens helemaal, want je hebt er sowieso baat bij om een snack mee te brengen. Denk aan een stuk fruit, wat noten of een mueslireep! Ideaal als je trek krijgt gedurende de dag. Verder is het dus een idee om je lunch mee te brengen. Dit is immers lekker goedkoop. En ook hier geldt weer: zo kun je gewoon je favoriete, vertrouwde lunch nuttigen, tevens buiten de deur.

Apparatuur

Een laptop, telefoon, koptelefoon: je gebruikt vaak verschillende apparaten tijdens de kantoordag. Zorg daarom dat je dit allemaal meebrengt. Misschien laat je dit soms wel op kantoor liggen, maar zeker als je niet elke dag aanwezig bent, is deze kans klein. Dan is het dus zaak om het van huis mee te brengen, en niets te vergeten.

Opladers

Wat je ook niet wilt vergeten? De bijbehorende opladers, voor bijvoorbeeld je laptop of telefoon. Het kan misschien handig zijn om een extra oplader aan te schaffen, om standaard in je tas te bewaren. Zo heb je ‘m eigenlijk altijd bij de hand.

Pen en papier

Hoewel we steeds vaker digitaal werken, komen pen en papier toch nog wel vaak van pas. Ideaal om snel even een to do of een aantekening te noteren. Of houd je agenda bij op deze manier!

Verzorgingsproducten

Je hebt het misschien niet altijd nodig, maar het is handig om het een plekje te geven in je tas: verzorgingsproducten. Denk aan deodorant, lippenbalsem en make-up. Stop ook paracetamol in je tas, mocht je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgen. Het kan maar zomaar van pas komen!

 

Gerelateerd