Maak deze kerst onvergetelijk met een persoonlijk kerstcadeau

‘it’s the most wonderful time of the year’. We kennen kerst als een gezellige tijd met familie en vrienden. Lekker spelletjes doen en een weekend lang heerlijk dineren. Dat hoort er helemaal bij. Maar ook horen er tegenwoordig leuke cadeaus bij. Zo laat je een kerst eigenlijk nooit voorbijgaan zonder een persoonlijk cadeau. Wij hebben 10 persoonlijke cadeaus op een rij gezet voor dit jaar met kerst.

1.    Foto’s op een doek afdrukken

Heb je een mooie tijd gehad afgelopen jaar en prachtige herinneringen gemaakt? Dan horen daar ook foto’s bij. Misschien heb je wel een prachtige foto met je vader of moeder. Deze foto op doek afdrukken kan een geweldig persoonlijk cadeau zijn.

2.    Een abonnement op een tijdschrift

Een vriend of vriendin zie jij standaard bladeren in een bepaald tijdschrift. Dit is een tijdschrift waar hij/zij dus maandelijks veel plezier aan beleeft. Maar hij of zij koopt het tijdschrift gewoon nog bij de boekhandel. Waarom zou je dan niet een abonnement cadeau doen, zodat hij of zij hem maandelijks gratis ontvangt.

3.    Kerstpakket voor de ZZP’er

Heb jij een broer of zus die zzp’er is en hierdoor niet standaard een kerstpakket ontvangt? Dan kan het ontzettend leuk zijn om een kerstpakket te geven. Dit is heel persoonlijk want veel zullen gewoon iets van een baas krijgen.

4.    Drank voor hem of haar

Iedereen heeft wel zijn of haar lievelingsdrankje. Heb je een vriend die echt van Whisky houdt? Geef hem dan een whiskypakket cadeau samen met mooie glazen. Of geef aan haar een cocktailpakket waarmee ze haar favoriete cocktail kan maken.

5.    Vriendschapsboekje

Tegenwoordig heb je vriendschapsboekjes voor volwassenen. Geef dit cadeau en schrijf zelf als eerste iets leuks in het boekje. Beantwoord leuke vragen en plak er foto’s in van jullie samen. Zo geef je echt iets persoonlijks cadeau met kerst.

6.    Een boek

Een boek is altijd een persoonlijk cadeau. Iemand die veel van reizen houdt krijgt graag een boek over de mooiste reizen van een bepaald land. Maar jouw favoriete oom of tante krijgt toch liever een dikke pil om te lezen.

7.     De voor dummy’s

Wil die ene broer altijd nieuwe dingen leren? Geef hem dan een boek uit de reeks voor dummy’s cadeau. Deze heb je letterlijk in alle soorten en maten. Van leren een wijnkenner te worden tot auto’s repareren voor dummy’s.

8.    Pocket printer

Een superleuk cadeau om te geven is een pocket printer. Dit is een printere waarmee je kleine foto’s kan afdrukken. Deze printer kan je overal mee naartoe nemen. Vooral leuk voor hij/zij die graag op reis gaat.

9.    Bedrukte etenswaren

Steeds vaker komen bedrukte etenswaren voorbij. Van bedrukte milka repen tot bedrukking op merci chocolade. Hier kan je een leuke boodschap op achterlaten als cadeau. Zo maak je het niet gelijk te groot.

10. Culinair pakket

Als afsluiter doen we natuurlijk nog iets te eten. Want dat is waar de kerst toch om draait. Zo kan je een culinair pakket cadeau doen waarin je alles leert over een bepaald gerecht of land. Met een gerecht, kookboek en misschien wel een aantal keukenspullen erbij.

 

Gerelateerd