De laatste trends in kinderkleding (voor pubers en jongvolwassenen)

Onder jongeren is het al lange tijd heel normaal om merkkleding te dragen. Veel ouders zijn een stuk rijker geworden en hierdoor is het ook voor jongvolwassenen en pubers mogelijk om in merkkleding te lopen.

Kledingtrends zijn van alle tijden. Zo was het in de middeleeuwen misschien een trend om hoog colletjes te dragen onder de rijken. En in de 60ies was het helemaal in om lekker kleurrijke kleding te dragen. De trends beginnen vaak bij jongeren die veel waarde hechten aan hun kleding. Daarom hebben wij een aantal bekende kledingmerken die je kan kopen bij www.kixx.nl op een rij gezet. Dit zijn de kledingstukken waar jij jouw kind blij mee kan maken.

Black Bananas

Dit is momenteel waarschijnlijk één van de meest populaire kledingmerken onder jongere kinderen. Black Bananas kids is een aantal jaar geleden pas opgericht. Het heeft wat dat betreft echt een enorme droomvlucht gemaakt. Het logo van dit merk is wat het onder andere uniek maakt, namelijk het aapje. De kledingstukken van Black Bananas zijn erg op zichzelf en je ziet het eigenlijk niet bij andere kledingmerken. Denk aan mooie gekleurde knoopjes, zakken op gekke plekken en altijd maar weer dat aapje dat tevoorschijn komt.

Vooral de trainingspakken zijn helemaal van deze tijd!

Nike

Net als tientallen jaren geleden lopen kinderen nog steeds graag in kleding van Nike. Vooral de schoenen van nike blijven enorm populair onder kinderen. De Air-Max is helemaal weer terug van weg geweest. Daarnaast heeft Nike natuurlijk als merk een gevestigde naam. Dit maakt dat het niet raar is om in Nike kleding over het schoolplein te lopen. Nike heeft vaak kleding in meerdere prijscategorieën waardoor het voor vrijwel alle kinderen heel toegankelijk is om dit te dragen.

Daily Paper

Een ander bekend merk onder pubers en jongvolwassenen is Daily Paper. Het is eigenlijk net als Black Bananas een heel jong bedrijf. En daarom is het deste meer bijzonder dat er inmiddels zo veel kinderen in lopen. Daily Paper heeft twee duidelijke gezichten. Zo hebben ze de hele uitgesproken lijn met kleding waarin ze met veel kleuren werken. Maar ze hebben ook gewoon een kledinglijn waar alleen hun merk te zien is. Daily Paper is een merk uit Amsterdam en dat is de reden dat het onder Nederlandse jongeren heel bekend is.

Influcencer kleding

Veel jongvolwassenen en pubers dragen ook graag influencer kleding. Waarschijnlijk had jij vroeger ook een idool. Misschien was het een popster of het was een topsporter. Inmiddels zijn de Youtubers niet meer weg te denken als idolen voor kinderen. Al deze influencers hebben ook merchandise kledingstukken. Vaak zijn dit unieke t-shirts zoals bij de Bankzitters. Wanneer jij je kinderen echt blij wil maken koop je dit soort kleding. Denk aan een leuk shirtje of misschien wel een hele outfit.

Wat je eigenlijk niet mag vergeten is dat kinderen ook graag gezien worden in kleding van hun favoriete sportclub. Ajax, PSV, Feyenoord of misschien wel een andere club die jouw kind support? Waarom zou je daar dan geen outfit van aanschaffen voor je kind?

Gerelateerd