Zo geef je jouw seksleven weer een boost

Je seksleven heeft af en toe een boost nodig. Doe dit niet door vreemd te gaan of een affaire te beginnen, want dit wordt in de meeste gevallen niet gewaardeerd door je partner. Er zijn gelukkig ook nog vele andere manieren om je relatie weer nieuw leven in te blazen.

Oplossingen voor erectieproblemen

Als man kun je erectieproblemen ervaren. Als je moeite hebt met het krijgen of vasthouden van een erectie, dan kun je daar in veel gevallen wat aan doen. Je kunt bijvoorbeeld een cockring gebruiken. Hierdoor stroomt het bloed minder makkelijk terug uit de penis. Je erectie houdt daardoor langer stand. Natuurlijk zijn er ook middelen te koop die de erectie ondersteunen. Viagra en varianten daarop kunnen in veel gevallen uitkomst bieden.

Maak het weer spannend in de slaapkamer

Met seksspeeltjes zoals een dildo of een BDSM-starterkit kun je het weer spannend maken in de slaapkamer. Veel stellen gebruiken speeltjes, maar er rust vaak nog een taboe op om erover te praten. In een online sekswinkel kun je het ruime assortiment bekijken en direct anoniem bestellen. Samen seksspeeltjes uitzoeken kan al spannend zijn. Je hoeft je als partner niet ‘bedreigd’ te voelen door sekstoys. Een vrouw krijgt inderdaad makkelijker een orgasme met een vibrator, maar dit speeltje geeft geen liefde en genegenheid. Het is slechts een hulpmiddel.

Bezoek eens een parenclub

Parenclubs zijn er in allerlei vormen. Het is zeker niet zo dat elke parenclub gelijk staat aan orgies die zwaar uit de hand lopen. In veel clubs is de sfeer gemoedelijk en gezellig. Vergelijkbaar met een kroeg, met het verschil dat er seks kan plaatsvinden. Je kunt afspreken dat jullie alleen seks met elkaar hebben of dat jullie alleen toekijken. Er zijn clubs waar je niet meteen bij binnenkomst uit de kleren hoeft. Soms geldt hiervoor een tijdstip. En je kunt uiteraard ook vertrekken als je je er toch niet op je gemak voelt.

Ga er samen even tussenuit

Je hoeft niet meteen een wereldreis te gaan maken, maar soms kan het heel goed zijn om er samen op uit te gaan. Boek een weekendje weg in eigen land of, mits je budget en schema het toelaat, maak een roadtrip door de VS of ga een maand naar Australië of Azië. Het kan heel inspirerend zijn om elkaar tijdens een reis in het buitenland weer opnieuw te ontdekken. Zo kom je erachter waarom je op hem of haar viel en komen jullie hopelijk weer helemaal verliefd thuis.

Maak een nieuwe start in een nieuwe omgeving

Als je huidige woonplek nare herinneringen geeft, is het goed om elders opnieuw te beginnen. Nu thuiswerken steeds meer is ingeburgerd, maakt het voor veel beroepen niet meer uit waar je woont. Daarnaast is er in veel sectoren een personeelstekort, dus je kunt vaak makkelijk ergens anders werk vinden.

Gerelateerd