De diensten van Feddema; lees met ons mee!

Feddema is al sinds jaar en dag (al meer dan 40 jaar!) een vertrouwd adres voor het inkopen en verkopen van jouw waardevolle bezittingen. Je kan bij het bedrijf terecht wanneer je kostbare spullen wil verhandelen, en daar geld voor terug wil krijgen. Wanneer je op zoek bent naar een manier om jouw kostbaarheden te laten inkopen door Feddema, is het verstandig om van tevoren een afspraak met ze in te plannen. Na het maken van een afspraak wordt er een taxatie gedaan, welke vrijblijvend en kosteloos is. Als je er na de taxatie voor kiest jouw kostbare spullen te laten verkopen, dan zal er een directe uitbetaling plaats vinden. Hoe de betaling wordt uitgevoerd kan je zelf beslissen; zowel contant of per overboeking is mogelijk!

Welke kostbare producten kan ik bij Feddema verhandelen?

Vaak zijn in- en verkoopbedrijven zoals Feddema voornamelijk gericht op zilver en oud producten. Bij Feddema is het anders; je kan hier voor veel meer kostbare producten terecht. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw ansichtkaartenverzameling te laten taxeren, oude brieven te laten inkopen of munten te verkopen. Daarnaast richt Feddema zich ook op Swarovski, bankbiljetten, horloges, penningen en antieke producten. Tot slot kan je bij Feddema naast zilver en goud terecht voor postzegels en oud speelgoed! Eigenlijk kan je bij het bedrijf dus van A tot Z terecht.

Wie is Feddema?

Feddema, ook wel ‘Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel’ is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het inkopen en verkopen van kostbare bezittingen. Het bedrijf is opgericht door Tom Feddema, die vanuit zijn passie de onderneming in de jaren 70 samen met zijn vader startte. 

Feddema is gevestigd in Drachten en daarmee een bekend begrip, niet alleen in Friesland maar ook in Drenthe, Groningen, Overijssel en Flevoland. Maar zelfs buiten deze provincies wordt er vaak beroep gedaan op de specialisatie van Feddema. Feddema wacht niet alleen op klanten, maar is zelf ook continu op zoek naar unieke items, waardevolle collecties en verzamelingen. Bij het bedrijf staat betrouwbaarheid en persoonlijke benadering het allerhoogst in het vaandel; je mag er dus vanuit gaan dat jouw producten met alle discretie én persoonlijke babbel worden inge- en verkocht!

Is Feddema aangesloten bij branches?

Feddema is door de jaren heen aangesloten bij vier verschillende keurmerken/branches. Namelijk, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Munt- en Postzegels, de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren, de Nederlandse vereniging van munthandelaren en de International Federation of Stamp Dealers.

Tip!: Benieuwd naar Feddema? Neem eens een kijkje op de website van het bedrijf: Feddema.nl.

Gerelateerd