Zijn de kinderen in bed? Tijd voor wat online adult plezier

Me-time, elke ouder kent deze term wel. Het is de tijd dat je kunt genieten wanneer de ratrace even stopt. Een race die begint wanneer de wekker afloopt en je je uit bed rept om op tijd de kinderen en jezelf klaar te maken voor school en werk. Een race die pas stopt op het moment dat die kinderen in bed liggen en jij even tijd hebt voor jezelf. Nee, de deur uitgaan zit er waarschijnlijk niet in. En misschien heb je daar ook helemaal geen zin in. Hoeft ook niet want online zijn er genoeg activiteiten om als ouder eens zalig te ontspannen. Adults only please! 

Gokken op sportwedstrijden 

Wil je je gedachten helemaal verzetten na een drukke dag, dan is gokken op een sportwedstrijd daar perfect voor. Niet erg dat er die dag net geen voetbalwedstrijd op de buis is. Op goksites kan je inzetten op verschillende sporten en tornooien. Laat de Eredivisie maar links liggen en gok eens op een dartswedstrijd, Formule 1, basketbal, Amerikaans voetbal en veel meer. Om het nog leuker te maken bieden de meeste aanbieders van sportweddenschappen bonussen aan. Als je een account aanmaakt, krijg je gratis speelgeld. Je hoeft soms niet eens geld te storten om te wedden. Spanning verzekerd. Wedden dat je de dagelijkse beslommeringen onmiddellijk vergeten bent? 

Kijk eens online naar een concert 

Het schrikt velen nog af maar dat is alleen omdat het nog niet ingeburgerd is: kijken naar een online concert. Wat kan er nou leuk aan zijn om een concert op een scherm in de huiskamer te bekijken? Veel, al zeker de interactie. Bij een live concert in een zaal is er weinig interactie met de rest van het publiek en de artiest. Dat klinkt misschien vreemd omdat jullie toch dichter bij elkaar staan maar het is daar de bedoeling dat je stil luistert of meezingt, danst. Bij een online concert kan je vaak in de chatbox reageren en zelfs communiceren met de artiest. Voorwaarde is wel dat deze daar zelf voor openstaat. Omdat livestreams zo’n succes worden, heeft de bekende verkoper van tickets, Ticketmaster, een agenda met livestreams en concerten voor thuis op zijn website geplaatst. 

Gezellig filmavondje 

Eindelijk heb je de controle terug over de televisie. Je hoeft je gelukkig niet meer te beperken tot het filmaanbod van de Nederlandse omroep. In wat voor genre film je ook zin hebt, streamingdiensten als Netflix en Disney+ hebben wel iets in hun aanbod voor jou. Het enige nadeel kan zijn dat als je niet goed weet wat je eigenlijk wil zien, je last kan krijgen van keuzestress. Je kan immers blijven scrollen tussen allerhande films… of toch liever een serie? In dat geval kan je nog altijd teruggrijpen naar Ziggo, want stress, dat is wel het laatste wat je wil tijdens je me-time. 

Hoe je me-time invult maakt eigenlijk weinig uit maar zie dat je er genoeg tijd voor vrijmaakt. Aan uitgebluste ouders heeft niemand wat. 

Gerelateerd