De sneakertrends op dit moment

Sneakers, krijgen we er ooit genoeg van? Met de sneakertrends op dit moment denk ik van niet. Sneakers zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Iedereen draagt ze, van jong tot oud. Tegenwoordig is er bijna niemand die geen paar sneakers in zijn of haar kast heeft liggen. Van onder een joggingbroek, een jurkje tot een net pak, een goed paar sneakers kan je werkelijk overal bij dragen. Wil je de sneakertrends van dit moment bijhouden? In dit artikel worden er een paar op een rijtje gezet!

High top

Terug van weggeweest: de high top sneakers. Deze sneakers waren in de 80’s en 90’s populair. High top sneakers zijn schoenen die een hogere schacht hebben, hierdoor geven ze net een andere look dan een lage sneaker. High tops bestaan al lang en raken nooit uit de mode. Deze sneakers kun je bijvoorbeeld dragen onder een leuke jurk/rok of onder een stoere jeans.

Platform sneakers

Deze trend heb je vorig jaar vast al voorbij zien komen: de platform sneaker. Ook dit jaar kun je er niet aan ontkomen. De platform sneakers staan bekend om de dikke zool. Kijkend naar het aanbod van Mason Garments schoenen dames, staat het vol met platform sneakers. Deze trend kun je makkelijk combineren bij verschillende outfits. Hierdoor zijn goede sneakers met platformzolen perfect voor in jouw kledingkast.

Cloud nine: chunky sneakers

We zien ze steeds meer voorbij komen: de chunky sneakers. Deze schoenen kenmerken zich door de grove zolen en een sportieve uitstraling. Door de extra dikke zool lijkt het alsof je op wolkjes loopt. Deze sneakers kunnen goed onder een joggingpak. Voor dames kan je een vrouwelijke look stoerder maken door de sneakers te combineren met een jurkje. Voor de heren: deze sneakers worden veel onder een broek gedragen met dikke sokken. In het aanbod van Mason Garments zijn deze chunky sneakers te vinden in vele kleurcombinaties.

Instappers

Je ziet ze tegenwoordig overal terugkomen: de instappers! Voor zowel mannen als vrouwen mogen de heerlijke instappers niet ontbreken in de garderobe. Ze zijn makkelijk en snel aan en uit te trekken, en ze zijn met vrijwel elke outfit te combineren. Je kan bijvoorbeeld voor een business casual outfit gaan door de schoenen met een nette broek te combineren, maar onder een stoere rok of jeans krijg je juist meer een casual look. De echte klassieke instappers hebben een nettere uitstraling. Deze instappers brengen je outfit naar een hoger niveau.

Gerelateerd