Badkamermeubel kopen? Deze past het beste bij jou!

Het aanbod aan badkamermeubels is enorm. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben we verschillende opties op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en ontdek, welk badkamermeubel het beste bij jou past.

Enkele en dubbele badkamermeubels

Afhankelijk van de beschikbare ruimte in je badkamer, kies je voor een enkel of dubbel badkamermeubel. Een enkel badkamermeubel is geschikt voor een enkele wastafel of waskom en dus geschikt voor een persoon.

Woon je met een meerpersoonshuishouden en beschik je over een ruime badkamer? Dan is het altijd aan te raden om te kiezen voor een dubbel wastafelmeubel. Zo hoeven de gezinsleden niet meer te vechten om een plekje tijdens het tandenpoetsen en komt iedereen op tijd op school of werk.

Verschillende materialen en kleuren

Het kan soms lastig lijken om het juiste materiaal en de juiste kleur badkamermeubel te kiezen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo moeilijk te zijn. Stem de kleur van de meubels af op de stijl van je badkamer. Heb je gekozen voor een grijze badkamer? Maak de badkamer dan compleet met een unieke twist en kies voor houtlook badkamermeubels. Heb je gekozen voor een industriële badkamer? Zwarte meubels staan hier prachtig bij!

Bekijk vervolgens welk materiaal je graag wil. Welk materiaal je uiteindelijk kiest, is afhankelijk van je budget. Verschillende mogelijkheden zijn onder andere MDF, melanine en solid surface. Twijfel je over het materiaal? Kijk dan naar badkamer inspiratie!

Zwevende badmeubels

Zwevende badkamermeubels zijn een echte uitkomst voor de kleine badkamer. Deze meubels worden aan de muur bevestigd, waardoor de vloer vrij blijft. Hierdoor lijkt de badkamer optisch ruimer dan hij is. Daarnaast blijven de vloertegels hierdoor leeg en kun je alles eenvoudig schoonmaken.

Zwevende meubels zijn uiteraard niet alleen geschikt voor de kleine badkamer. Deze badkamermeubels stralen moderniteit uit en laten zich hierdoor combineren met bijna elke stijl badkamer.

Kies voor een complete set

Wil je graag dat je badkamer oogt als een mooi geheel? Kies dan een volledige set aan badkamermeubels in dezelfde stijl. Denk hierbij aan een wastafelmeubel en een badkamerkast of kolomkast. Dit creëert zowel voldoende opbergruimte, als een stijlvolle badkamer.

Ook kolomkasten zijn verkrijgbaar in zwevende varianten. Daarnaast kun je kiezen voor een enkele of dubbele kast met of zonder soft close. Soft close deuren zorgen ervoor dat de deuren of lades niet hard dichtvallen. Wel zo prettig als je partner om zes uur in de ochtend de badkamer in moet om naar zijn of haar werk te gaan!

 

Gerelateerd