Geef je huis aanzien met een deurluifel

Ben je op zoek naar datgene dat jouw huis net wat meer uitstraling geeft? Misschien heb je er nooit zo bij stilgestaan, maar de eerste indruk van een huis begint bij de voordeur. Een deurluifel geeft een huis net dat beetje meer aanzien. Maar er zijn nog meer goede redenen om een deurluifel te laten plaatsen. In dit artikel leggen we uit waarom het plaatsen van een luifel boven de deur de volgende stap is in het realiseren van jouw ideale leefomgeving.

Deurluifel als mooi entree

Een deurluifel is een kleine uitbouw boven de deur die zich meestal aan de voorkant van het huis bevindt. Het is daarmee dus een luifel boven de entree van een huis. De voordeur is natuurlijk hetgeen waar jijzelf en jouw gasten als eerste mee in aanraking komen bij het betreden van je woning. Niet zo gek dus, dat er een manier is bedacht om dat een aangename ervaring te maken. Een deurluifel beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kun je onder de deurluifel schuilen bij regen, sneeuw en wind. Maar een deurluifel is ook handig wanneer de zon hard schijnt. Dat is niet alleen prettig bij thuiskomst, maar ook wanneer je juist vertrekt. Je geniet met een luifel van een extra droog of beschut moment om nog even die paraplu uit te klappen of rustig de deur op slot te kunnen doen. Maar bovenal maakt een deurluifel je woning compleet. Het geeft net dat beetje meer aanzicht en is dus ook nog eens hartstikke handig.

Deurluifels in verschillende soorten, maten en stijlen

Je kunt bij het laten plaatsen van een deurluifel uit veel verschillende materialen en stijlen kiezen. Zo zijn deurluifels in een traditionele stijl te verkrijgen. Een traditionele deurluifel past goed bij een huis met bijvoorbeeld jaren dertig kenmerken. Maar je kunt ook kiezen voor een meer moderne of strakke luifel. Dat is een goede keuze wanneer je een nieuwbouwhuis of een moderne woning hebt. Een deurluifel is dus volledig naar eigen smaak en passend bij je woning te verkrijgen. Daarnaast kun je een deurluifel altijd op maat bestellen en deze kun je zo lang en zo breed maken als je wilt. Hij hoeft dus niet even breed als de deur te zijn, maar geheel naar wens worden samengesteld. Ook is het mogelijk om de luifel compleet te laten leveren. Dat wordt ook wel prefab genoemd en houdt in dat de luifel inclusief ophangbeugel, afdekplaat, plafond en spuwer wordt geleverd. Kijk voor meer inspiratie eens op polytech.nl.

Er zijn dus genoeg redenen om een deurluifel te laten plaatsen. Of het nou voor dat droge en overdekte momentje bij thuiskomst of vertrek is, of omdat het simpelweg een mooie en chique entree creëert. Een deurluifel is een aanwinst voor je woning!

Gerelateerd