Winter is coming: hier bestel je mooie kinderkleding

De winter komt er weer aan! Tijd voor een nieuwe winter garderobe voor jouw kind. Door het spelen én de groei kan jouw zoon of dochter waarschijnlijk wel weer een nieuwe outfit gebruiken. Vind je dit lastig? Wij vertellen je waar je mooie kinderkleding kunt bestellen!

De kindermode van dit seizoen

Wat is er in de mode als het aankomt op kinderkleding? Dit zijn dé wintertrend van 2020! De eerste trend voor kinderen is toch wel echt de tijgerprint. Ja, dit is echt iets anders dan de panterprint. De tijgerprint is namelijk gestreept! Dit printje is super vrolijk en kan op allerlei manieren gedragen worden. De tweede trend is tropical. Vooral in de winter is deze trend heel geschikt. Jouw kind zorgt met zijn outfit voor het ultieme vakantiegevoel. Daar wordt iedereen vrolijk van! Denim is écht niet meer alleen een trend voor volwassenen! Spijker is namelijk altijd goed! Vooral voor de kids, want zo’n stevige denim broek is moeilijk stuk te krijgen. Combineer het met een stoere denim blouse en jouw kind steelt de show! Als laatste de trend strepen. Dit is echt een klassieker! Strepen kunnen voor elk seizoen. Wil je je kind wat netter aankleden? Kies dan een horizontale lichtblauwe streep. Wil je het wat speelser dan kies je voor verticale strepen in kleur.

Winterkleding voor jongens

Kleding uitkiezen voor je zoontje kan een behoorlijk opgave zijn. Waarschijnlijk groeit hij er binnen no time uit en gaat er geregeld wat kapot door het spelen. Geen paniek! Zorg ervoor dat er altijd een paar stevige basics zijn in zijn kledingkast. Een goede jeans, trui en schoenen mogen niet ontbreken. Kijk ook eens naar jongens winterjassen. Met een goede stevige winterjas komt jouw zoon de winter wel door!

Winterkleding voor meiden

Meidenkleding hoeft niet duur te zijn! Wees creatief! Ga op zoek naar tweedehands ruilwinkels in jouw stad. Vaak hangt daar mooie merkkleding die waarschijnlijk maar één seizoen gedragen is. Ook jouw dochter is waarschijnlijk snel uit haar kleding gegroeid. Breng jouw oude kleding daarom ook naar deze winkel, zodat jij er iemand anders gelukkig mee kunt maken. Goed voor het milieu én de portemonnee!

Gerelateerd

BlogDe belangrijkste stablecoins

Wat is een stablecoin? Stablecoins zijn cryptocurrencies met een stabielere waarde. In tegenstelling tot traditionele cryptocurrencies, schommelen stablecoins…