Maak je stijl af met glinsterende sieraden!

Of die van iemand anders, mocht je weten wie je er een plezier mee kunt doen. Maar waarom zou je jezelf niet eens wat extra aandacht geven?

Niemand hoeft jou te vertellen wat je wel of niet met je geld mag doen. Dus kun je het je veroorloven en heb je iets nodig om jouw unieke verschijning een boost te geven? Dan zijn unieke sieraden precies wat je zoekt. Het hoeft niet eens een reden nodig te hebben. Je mag natuurlijk jezelf feliciteren door precies uit te zoeken wat je zelf mooi vindt. Daarmee voorkom je wel dat iemand anders voor jou iets koopt terwijl diegene helemaal niet zo bekend is met jouw smaak. En in de geschenken categorie zitten sieraden nou eenmaal niet tussen de allergoedkoopste.

Wat heb jij op het oog? Laat je verleiden door de volgende opties!

Ringen

Wat ook maar je relatie is tot de ontvangster, je maakt met een gouden ring dames sowieso blij! Misschien ben jij zelf wel die dankbare gegadigde. En de gulle geefster tegelijk. Daar vinden we helemaal niks raars aan. Oftewel, het kan ons niks schelen of je nou de liefde voor een ander of jezelf wilt bezegelen met behulp van een ring. Die kan gemaakt zijn van jouw favoriete edelmetaal. Kies je voor goud? Heel verstandig! Zeker omdat je dit in meerdere tinten kunt verkrijgen. Bovendien maak jij jouw ring nog persoonlijker door er een zelfgekozen patroon van edelstenen op te laten zetten. Misschien heb jij aan ééntje wel voldoende, wellicht bestaat er een behoefte aan meer. Ga in gesprek met de deskundige goudsmid en stel je persoonlijke sieraad samen.

Kettingen

Meestal zijn kettingen heel zichtbaar. Tenzij je jouw sieraad om persoonlijke of veiligheidsredenen liever onder je kleding verstopt. Hoe dan ook, een ketting is in allerlei soorten en vormen denkbaar. Kies bijvoorbeeld voor een hanger in de vorm van een naam: de jouwe of degene aan wie je hem geeft. Je kunt ook een cilinder omhangen, met daarin DNA – bijvoorbeeld bloed of as – van een dierbare. Ook een gegraveerde vingerafdruk behoort tot de mogelijkheden!

Oorbellen

Houd jij van opvallende sieraden aan je oren? Oorbellen kunnen namelijk net zo groot en klein zijn als jij wilt. Ga voor egale modellen of juist versies met meerdere kleuren. Ook hier zijn diverse metalen en edelstenen mogelijk. Kies voor ringen, knopjes of edelmetalen sieraden die de gehele buitenrand van jouw oorschelp bedekken!

Armband

Leer, metaal, touwtjes: er zijn zoveel materialen waarvan jij een prachtige armband kunt maken. EN kant en klaar aanschaffen, natuurlijk. Dat is ook mogelijk. Zitten er allerlei steentjes en frutsels aan of houd jij jouw armband liever zo simpel mogelijk? De samenstelling bepaal je wederom helemaal zelf. Zolang het eindresultaat maar perfect bij jouw persoonlijkheid en stijl past.

Gerelateerd