Wie is Manon van Essen? | Alle informatie en haar vermogen

Manon van Essen is een vrouw die steeds vaker op televisie te zien is. Het kan dus best zijn dat je haar naam wel eens voorbij hebt zien komen. Ze is het beheer van verschillende bedrijven en ze verdient hier een aardig zakcentje aan.

Manon is nog niet al te bekend, maar er is wel al een hoop informatie over haar te vinden. Daarom hebben we alle informatie en haar vermogen voor je uitgezocht. Zo weet jij straks precies wie Manon is en wat ze met haar ondernemingen verdient.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manon van Essen (@manonvanessen)

Wie is Manon van Essen?

Manon van Essen is een jonge vrouw en ze is geboren in 1987. Ze woont op dit moment in Amsterdam, waar ze met veel plezier wil blijven wonen. Ze heeft een vriend en op dit moment 2 kinderen. Ze is op dit moment coach en ze geeft graag mensen een schop onder hun kont die ze al een tijdje nodig hadden.

Naast haar kinderen heeft ze ook een hond waar ze gek op is. Ze heeft op dit moment al meer dan 10 jaar ervaring in het ondernemen schap en ze is dol op werken. Ze is ervan overtuigd dat iedereen een onderneming op kan zetten, zolang je er maar voldoende moeite in steekt.

Ze is ooit begonnen met het verkopen van producten op Marktplaats en op dit moment is ze een zeer gerespecteerde ondernemer. Ze is op dit moment een investeerder in het tv-programma Dragons’ Den. Hier helpt ze dus andere ondernemers om groter te groeien.

Het vermogen van Manon van Essen

Het vermogen van Manon van Essen wordt op dit moment geschat op 2,2 miljoen euro. Dit is natuurlijk een mooi bedrag voor Manon. Ze is nog steeds bezig met het investeren en ze heeft nog verschillende investeringen uitstaan. Hierdoor zal haar vermogen de komende jaren alleen maar omhoog schieten.

Manon zit natuurlijk in het televisieprogramma Dragons Den. Hiermee helpt ze jonge ondernemers met doorgroeien in ruil voor aandelen. Deze aandelen zijn natuurlijk ook nog wat waard. Dit kunnen we niet mee rekening in haar vermogen, maar ze zijn zeker iets waard.

Eigenaresse Manon en Vitamines.com

Manon is medeoprichter van het platform Vitamines.com. Op dit moment is ze ook CEO van het platform. Deze website werkt samen met allerlei grote namen en ze verkopen per dag heel wat producten.

Naast de vitamines kun je natuurlijk meer kopen op deze website. Zo wordt er ook sportvoeding, slank & detox producten en collageen verkocht. Manon van Essen staat aan het roer van deze website, waardoor succes gegarandeerd is. Doordat Manon communicatie aan de hogeschool Utrecht studeerde, weet ze precies wat ze moet doen om haar ondernemingen te laten slagen.

Dr Oetker koopt ideeën van Manon van Essen over

Magioni zijn bloemkool pizza’s. Dit zijn de pizza’s die Manon van Essen bedacht heeft. Hier komt ook een groot deel van haar vermogen vandaan. Ze is begonnen met de bloemkool pizza’s aan te bieden aan de Albert Heijn. De AH heeft in 20 winkels de pizza’s verkocht. Het was een erg groot succes. Uiteindelijk mochten de pizza’s in elk filiaal verkocht worden.

In 2019 heeft Manon het merk Magioni door verkocht aan Dr Oetker. Hier heeft ze een aardig zakcentje voor gekregen. Toen ze het merk verkocht had, had ze ineens de tijd om weer aan andere projecten te werken. Dit is ze toen gaan doen, waardoor haar vermogen nog meer uitgebreid is. Dr Oetker heeft het merk Magioni vervolgens weer doorverkocht aan Danerolles.

De carrière van Manon van Essen

Manon van Essen is ooit begonnen met een sushi bedrijf. Helaas was dit niets voor haar en is ze uit dit bedrijf gestapt. Daarna is ze gaan nadenken over de mogelijkheden die er verder zijn. Zo wilde ze graag een gezondere pizza maken, maar wel de overheerlijke smaak van de pizza behouden.

Toen ontstond het merk Magioni. Hier heeft ze de AH al vrij snel voor ingeschakeld. Toen dit eenmaal is gaan rollen heeft ze Magioni verkocht. Daarna is ze verder gaan investeren in verschillende projecten, waardoor ze nog veel meer is gaan verdienen.

Manon van Essen is in het beheer van Vitamines.com en ze is business coach voor freelancemiljonair.com. Verder kun je haar op televisie voorbij zien komen door haar deelname aan Dragons Den. Ze blijft investeren de komende tijd, waardoor ze zeker meer gaat verdienen.

Weetjes over Manon

  • Manon van Essen is niet alleen gek op ondernemen, maar ze houdt ook van gedichten schrijven en zoals ze het zelf noemt ‘erg vals zingen’
  • Manon is ooit begonnen door boxershorts op Marktplaats te verkopen. Uiteindelijk is ze dus door gegroeid tot een echte ondernemer
  • Haar doel is om de meest gerespecteerde ondernemer te worden in voeding en gezondheid. Hier werkt ze dan ook al jaren naar toe
  • Manon laat altijd weten dat ze dol is op de zonsondergang. Ze kijkt het liefst uren naar en ze heeft dan liever geen mensen aan de haar hoofd die gaan praten
  • De eerste pizza die Manon van Essen ging maken voor het merk Magioni ging helemaal fout. Ze is er 2 uur mee bezig geweest en het stelde helemaal niets voor

 

Gerelateerd