Sinterklaasfeest: 10 kleine cadeaus die kinderen geweldig gaan vinden

We zijn al hard op weg richting de feestdagen en de kinderen beginnen al met hun verlanglijstjes. Maar als ouder heb jij natuurlijk wat te zetten over de cadeaus die je kinderen krijgen. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met leuke sinterklaascadeaus die je kan geven aan kinderen.

We noemen het een kinderfeest, maar ondertussen genieten wij allemaal ook wel van sinterklaas. Om je kinderen zo te zien genieten van ieder cadeau dat je geeft is geweldig. Het geven van een blijvende herinnering aan je kinderen is het goed om te kijken naar de leukste sinterklaascadeaus. Je wil niet dat jouw mooie cadeau na twee weken alweer in de kast beland. Kies dus iets dat goed bij jouw kind past.

1. Dino bibber operatie

Misschien ken je het spel nog wel van vroeger. Het spel dat jij als dokter zo voorzichtig mogelijk allerlei botten uit een lichaam moest halen. Maar als jij de rand raakte dan ging er een flinke toeter af. Zo speelde je met twee en probeerde je zo veel mogelijk botten en punten te krijgen. Nu is deze variant er in een leuke dino vorm. Superleuk speelgoed voor sinterklaas of andere feestdagen.

2. Houten koffiezetapparaat

Iedere ochtend zet jij een lekker bakkie koffie voor jezelf. Dit ritueel is ook al helemaal bekend geworden bij de kinderen en ze willen om de beurt het knopje indrukken. Maar hoe leuk is het als ze hun eigen houten koffiezetapparaat krijgen. Zo kunnen ze iedere ochtend mee doen met een fictief bakje koffie.

3. Tafel air hockey

Als kind speelde je dit vroeger in de speelhal. Je moest proberen om de schijf in de goal van de tegenstander te krijgen. Bij tafel air hockey werkt het precies hetzelfde alleen nu speel je het in het klein. Zo kan jij hem gewoon op tafel zetten en er mee spelen wanneer je maar wil. Heel leuk speelgoed om cadeau te doen.

4. Houten kleurkoffer

Heb jij kinderen in de familie die van kleuren houden en lekker creatief bezig willen zijn? Geef ze dan eens hun eigen kleurkoffer. Een kleurkoffer zit vol met verschillende potloden, stiften en krijtjes om creatief mee aan de slag te gaan. Vooral voor de kleine knutselaars die al binnen de lijntjes kleuren is dit een geweldig sinterklaascadeau.

5. Stuntauto voor land & water

Stoere jongens willen stoere cadeaus krijgen. Een raceauto past daar natuurlijk helemaal bij. Vooral wanneer je hem op afstand kan besturen. Nu heb je ook raceauto’s die in het water en over land kunnen rijden en varen. Dat maakt het feest helemaal compleet voor de kleintjes.

6. My first step eenhoorn

Is jouw kind al aan het staan en druk heen en weer aan het hollen? Misschien is het dan tijd voor de volgende stap met een eigen step. Deze first step met een eenhoorn motief is geweldig als je jouw kind wat meer wil leren. Ook zie je steeds vaker eenhoorns voorbijkomen en kinderen vinden die kleurige beesten geweldig.

7K’Nex thrill rides achtbaan

Ken je het nog van vroeger? K’Nex, klikbare lego waarmee je hele gebouwen kon maken. Vaak zat er ook nog wat mechanisch vast aan K’Nex waardoor het nog veel leuker werd om mee te spelen. De thrill rides achtbaan is supertof om in elkaar te knutselen en mee aan het stunten te gaan.

8. Strijkkralenset

Met behulp van je vader of moeder kon je de meest uiteenlopende kunstwerken maken van strijkkralen. Een strijkkralenset is tot de dag van vandaag daarom een goed cadeau. Zo heb je verschillende motieven die je kan gebruiken. Denk aan dino’s, barbies, huizen, of dieren. In welke fase je kind ook zit. Dit is een top cadeau.

9. Skateboard Super Mario

Vaak zie je dat hoe ouder kinderen worden hoe meer ze op zoek zijn naar uitdagingen. Vaak heb je liever niet dat ze gevaarlijke dingen doen, maar wanneer ze het jong leren zal je zien dat de ongelukken kleiner blijven. Zo kan je jouw kind prima een skateboard geven waarmee ze de straat op kunnen gaan. Zo kan je ze op jonge leeftijd nog even goed in de gaten houden voordat ze alleen op stap gaan.

10 Kleiset in een koffer

Voor de echte kleine kinderen is klei iets om heerlijk mee te creëren. Zo geef je ze een voorbeeld of laat je hun creatieve proces de vrije loop en kunnen ze de meest prachtige dingen maken van klei. Je zal versteld staan van wat je kind allemaal kan maken wanneer jij dit cadeau doet met bijvoorbeeld sinterklaas.

 

 

Gerelateerd