Mooiste cadeaus voor moeders 2019

De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekent: cadeautjes! Als je naast Sinterklaas ook kerst viert met presentjes, kan het nog wel eens lastig worden wat te geven en wat te vragen. Wij hebben de leukste cadeaus voor moeders voor je uitgezocht, zodat je wat inspiratie op kunt doen!

Rituals

Dit Nederlandse merk is niet meer weg te denken in onze badkamers. Ze maken producten met de lekkerste geuren voor echte verwenmomenten. En zeg nou zelf, welke moeder wil er nu niet af en toe een beetje me-time? Met Rituals kun je dit in je eigen badkamer realiseren, deur op slot, lekker muziekje op, geurkaars aan en laat je even meevoeren in het moment!

Gepersonaliseerde cadeautjes

Wat is er leuker dan iets te geven of te krijgen wat speciaal gemaakt is voor de ontvanger? Van mokken tot een keukenschort, van klok tot kussens, je kunt tegenwoordig alles krijgen met een persoonlijke touch. Bedenk zelf wat leuk is, bijvoorbeeld een leuke spreuk die op de moeder slaat of een foto van de kinderen, maak datgene waar de moeder het gelukkigst van wordt en waar ze vanaf nu altijd naar kan kijken.

Een oppas

Moeders cijferen zichzelf vaak weg, het gezin en de kinderen gaan vaak voor. Oppas vragen om iets voor henzelf te doen komt vaak niet eens bij ze op. Hoe leuk is het dan om dit aan te bieden? Zodat ze een keer lekker kan shoppen (zonder vervelende, huilende, jengelende kinderen die daar helemaal geen zin in hebben), of gewoon een paar uur lekker ongestoord in bad kan liggen (met de eerder genoemde Rituals producten!). Kost niets, maar wordt vast wel heel erg gewaardeerd!

Kookworkshop

Moeders koken voor het gezin, en houden dan vooral rekening met wat de kinderen mogen hebben en al dan niet lusten. Spannende dingen zullen er nog zelden op tafel komen, maar wat nu als moeders wel een echte lekkerbek is? Je kunt haar mee uit lunchen of uiteten nemen, maar leuker is nog als ze zelf al haar creativiteit in het maaltje mag stoppen. Geef de culinaire mama een kookworkshop en wie weet tovert ze voortaan de lekkerste gerechten op tafel!

Kaartjes voor een concert of ander uitje

Is de moeder in kwestie helemaal fan van een bepaalde artiest? Of ging ze vroeger helemaal uit haar dak op muziek van de Spice Girls, Backstreet Boys of andere idolen? Verras haar met kaartjes voor haar favoriete artiest in concert. Een avondje uit doen veel moeders zichzelf niet cadeau, maar als ze het krijgen hebben ze geen excuus meer om te gaan. Wedden dat ze hier nog lang over napraat? En als je het zelf ook leuk vindt, kun je de hint best laten vallen dat jij graag mee wil hoor šŸ™‚

Geef vooral iets dat de moeder in kwestie echt leuk zal vinden!

Een cadeau dat toont dat je hebt nagedacht over wat diegene echt leuk, fijn of lekker vindt, is altijd een goed idee. Dus weet je dat ze helemaal gek is van bloemen, dan is een mooie bos bloemen helemaal niet afgezaagd. Is mama dol op chocolade, geef haar dan luxe chocolade cadeau. Je zult zien dat als je iets geeft wat bij diegene past, ze altijd gaat stralen! En daar gaat het toch om?

Gerelateerd