Beste Sport BH van 2019

Een sport BH geeft tijdens het sporten extra ondersteuning die je niet krijgt bij een gewone BH. Daarom is het verstandig om tijdens het sporten zo’n speciale BH te dragen. Ook bij een kleine cupmaat biedt een sport BH voordelen. Afhankelijk van het soort sport en de ondersteuning die je nodig hebt, kies je voor een BH met meer of minder ondersteuning. Maar welke sport BH’s zijn nu de beste keus?

Hunkemöller

Deze lingerieketen brengt steeds meer producten uit naast de sexy lingeriesetjes. Zo hebben ze een mooie sportcollectie voor net zo’n mooie prijsjes! Ook voor een sport BH zit je bij de keten goed. Ze verdelen de sport BH’s in 3 verschillende levels in. Level 1 is geschikt tot cupmaat D en voor sporten met weinig impact zoals yoga en pilates. Bij Level 2 lopen de cupmaten tot F en dit niveau is geschikt voor sporten met medium impact, denk aan fitness, skieën of spinning. Tenslotte Level 3: deze geven maximale ondersteuning en zijn geschikt voor sporten met veel impact zoals hardlopen, boksen of crossfit. In alle levels zijn verschillende mooie sport BH’s te krijgen.

Shock Absorber

De naam zegt het al: deze BH’s zijn gemaakt om schokken op te vangen. Shock Absorber sport BH’s zijn er ook in verschillende niveaus voor verschillende mate van ondersteuning en zijn dus ook geschikt voor veel soorten sporten. Naast de drie standaard levels hebben ze ook nog een TOP-level sport BH in het assortiment, deze biedt nóg meer ondersteuning. Uiteraard zijn de BH’s gemaakt van ademend materiaal, niets is tenslotte vervelender dan natte sportkleding.

Nike

Het grootste sportmerk wereldwijd mag niet ontbreken in ons lijstje. Nike is expert in het maken van sportkleding en komen altijd met nieuwe innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van materialen. Het is niet zo gek dus dat de sport BH’s van dit merk in de smaak vallen bij klanten. Daarnaast maken zij sport BH’s die passen bij de rest van hun sportkleding, ze brengen vaak een complete lijn uit met een bepaalde print. Je sport BH past dan bij je sportbroek, top en jasje, bijvoorbeeld. Daarnaast zijn de BH’s mooi om te zien en hoef je je niet te schamen als je er geen top over aandoet! Bovendien zijn de sport BH’s van Nike verrassend betaalbaar, dus je kunt makkelijk die grijze én bruine panterprint aanschaffen als dat je smaak is.

Kies de sport BH die bij jou past

Heb je nog nooit een sport BH gekocht dan kan het verstandig zijn om je te laten adviseren. Veel vrouwen dragen überhaupt de verkeerde maat BH, en bij een sport BH is het nog belangrijker dat je de juiste kiest. Te weinig ondersteuning kan tot serieuze pijn leiden bijvoorbeeld, plus het zit gewoon niet fijn waardoor je misschien wel minder gaat sporten of gewoon helemaal stopt. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Je kunt je in een winkel laten adviseren, maar ook online zijn er tools om voor jou de juiste sport BH te vinden. En als je er echt niet uitkomt, pas er dan gewoon eens een paar. Hij moet tenslotte ook comfortabel zitten.

Gerelateerd