Tips om een ruimte om te toveren voor elke gelegenheid

Of je nu een feestje gaat geven thuis of op het kantoor. Je wil dat de ruimte zo gezellig mogelijk versierd wordt. Dit kan je gewoon zelf organiseren met de tips in deze blog.

Een saaie feestzaal, een suf kantoor of een huiselijke woonkamer. Deze locaties klinken nu niet echt als de start van een leuk en gezellig feestje. Maar hoe kan je er nu voor zorgen dat je woonkamer leuk wordt versierd voor een verjaardag, of hoe kies je de beste babyshower versiering? Van slingers tot linten en van bloemen tot taart. Wij geven je de beste tips voor een geslaagd feest.

Bloemen

Bij een trouwlocatie denk je vaak aan bloemen. Zo kan je kiezen voor rode rozen of grote boeketten die de ruimte mooi aankleden. Maar ook voor een simpele verjaardag misstaan bloemen zeker niet. Zorg dan natuurlijk voor een mooi gemengd boeket met bloemen. Dit is naast slingers een echte verjaardag versiering. Vooral vrouwen houden erg veel van bloemen ontvangen tijdens iedere gelegenheid.

Taart als middelpunt

Iedereen houdt van taart. Vooral op een verjaardag is taart misschien wel het belangrijkste onderdeel. Maak er dan ook iets groots van. Dit kan je doen door de taart in het midden van de ruimte te zetten. Denk hierbij aan een tafel waar al het taart en de drankjes worden uitgestald. Dit zorgt voor een 100% geslaagde verjaardag.

Gedekte tafels

Heb jij een feest dat begint in de middag en waar gasten ook blijven eten? Dan wil je zorgen voor een goed gedekte tafel. Je kan dit heel simpel doen door jouw borden en bestek te huren bijvoorbeeld, maar je kan ook uitpakken door het uit te besteden bij een horecabedrijf. Het is maar hoe gek je het zelf wil maken.

Ballonnen in alle soorten en maten

Een feestje daar horen ballonen bij. Denk maar aan een bekendmakingsfeest van een baby. Je knapt en ballon en door de confetti die erin zit weet je of het een jongen of een meisje is. Maar je kan ook de ruimte prachtig versieren met ballonnen, kies ballonnen in verschillende kleuren en maten. Hang ze om de deurpost of achter de cadeau tafel. Ballonnen horen nu eenmaal bij een feestje.

De photobooth

Bij trouwerijen zie je ze steeds vaker staan: ‘De fotobooth. In de meeste gevallen staat hij bij de deur zodat iedereen een leuke foto kan achterlaten als herinnering. Maar waarom niet de photobooth ook bij jouw bedrijfsfeest gebruiken om voor meer sfeer te zorgen. Vaak zorgt het namelijk voor een hoop extra gelach wanneer er foto’s worden gemaakt.

Sfeervolle Verlichting

Bij een echt goed feestje hoort ook goede verlichting. Dat betekent sfeervolle verlichting die past bij de sfeer van de avond. Misschien is het een heel relaxt feestje, uitbundige party verlichting is dan niet nodig. Maar zodra jij lekker

Gerelateerd