Nieuwe raamdecoratie: welke stijl past bij jou?

Raamdecoratie is onmisbaar in je woning. Het zorgt voor sfeer, vermindert de inkijk en kou en zorgt ervoor dat je zelf de lichtinval kunt regelen. Het is een mooie toevoeging aan je interieur. Maar welke raamdecoratie past het beste bij jouw stijl? Wil je voor sfeer gaan met houten jaloezieën op maat of juist eenvoud met rolgordijnen? Wij zetten de meest populaire opties voor je op een rij.

Trendy houten jaloezieën op maat
Heb je een modern, botanisch, Scandinavisch of juist landelijk interieur? Houten jaloezieën passen bijna in ieder soort interieur. Houten jaloezieën op maat hebben een mooie en warme uitstraling en zijn daarnaast ideaal geschikt om de lichtinval en privacy te regelen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en houtsoorten, waardoor je ze perfect bij je interieur kunt laten matchen. Kies jij voor trendy zwarte jaloezieën of tijdloze witte jaloezieën?

Moderne aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben een strakke en moderne look. Ze zijn daarom perfect voor een industrieel of modern interieur. Net als houten jaloezieën kun je zelf eenvoudig de lichtinval en privacy regelen voor de optimale lichtregulering in huis. Tip: Kies voor een mooie donkere en matte kleur aluminium jaloezie zoals antraciet en zwart. Dit past goed bij een industrieel of modern interieur.

Strakke rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in er veel verschillende kleuren en stoffen. Deze strakke raamdecoratie past daarom goed in een modern interieur, maar gaat daarentegen ook goed samen met een landelijk interieur. Vooral in de slaapkamer bieden rolgordijnen een uitkomst. Wanneer je graag een verduisterende kamer wilt, is het aan te raden om voor een donkere kleur in een verduisterende stof te kiezen. In de woonkamer kun je juist kiezen voor een lichte transparante of lichtdoorlatende stof. Hierdoor oogt je woonkamer licht en ruim.

Stijlvolle shutters

Ben je op zoek naar een eyecatcher in je interieur? Kies voor shutters als raamdecoratie. Shutters zijn stijlvol en stralen luxe uit. Net als bij houten jaloezieën gaan shutters goed samen met veel soorten interieurstijlen, doordat je de shutters zelf kunt samenstellen. De shutters bij INHUIS Plaza worden volledig op maat gemaakt. Kies een kleur, houtsoort en type dat past bij jouw interieur, stijl en persoonlijke smaak. Welke type raamdecoratie je ook kiest, zorg dat het past bij jou en je interieur.

Gerelateerd