“Denk anders” – Apple in 2022

Als je een echte Apple-fan bent dan wil je echt alles van Apple. Dat stopt dan niet alleen bij de iPhone, maar je wilt er automatisch de Apple Watch, iPad en MacBook Pro aan toevoegen. Het kost wat, maar dan heb je wel iets. Wat is er nieuw voor Apple in het jaar 2022? Laten we het eens in onze glazen bol gaan bekijken.

Apple in 2022

Wat we al gezien hebben zijn de nieuwe AirPods en HomePod mini. Deze HomePod minispeakers vullen alle ruimtes in je huis en zorgen voor een 360 graden geluid. Plaats HomePod minispeakers in al je kamers en creëer daarmee multiroom audio. Je kunt de HomePod ook gebruiken als intercom. Een superhandige gadget binnenin de speaker.

iPhone 2022

Apple stopt met zijn Minilijn. Het bedrijf is klaar met die kleine schermen. Apple wil van het 5,4 inch scherm af. Dit stopt na de inmiddels op de markt gebrachte iPhone13. Goed nieuws voor de gamers onder ons. IGaming, online slots of andere online spellen zijn veel beter te spelen op grotere schermen. De nieuwe apparaat schermen van Apple variëren van 6,1 tot 6,7 inch.

 

De nieuwste iPhone die op de markt wordt verwacht, is eindelijk een betaalbare iPhone: we verwachten een gewone iPhone SE 3 en een grotere SE 3 ‘Plus’ versie. De telefoon zal naar verwachting rond de 500 euro gaan kosten. Dit is een betere en meer betaalbare prijs in vergelijking met de modellen die nu op de markt zijn. Apple is soms echt onbetaalbaar voor velen onder ons. 

Mac

In 2020 kondigde Apple al aan dat het Macs op zijn eigen silicon chips zou laten draaien. Apple zal het Intel-platform downgraden en op zijn eigen Apple Silicon-processors gaan draaien. Apple zegt dat deze processor minder energie verbruikt.

Bijgewerkt zullen worden de MacBook Air, Mac mini, 24-inch iMac, 14-inch MacBook Pro, 13-inch MacBook Pro en 16-inch MacBook Pro-modellen.

iPad Air

De nieuwe iPad Air zal zijn uitgerust met een camera aan de voorzijde. Deze iPad (die ook een snellere processor heeft) komt naar verwachting in het voorjaar op de markt. Dit is behoorlijk snel, dus het zal veel van dezelfde functies hebben als de iPad mini die nu op de markt is. De camera aan de voorzijde zal “12 megapixel ultra breed” zijn.

De nieuwste gadgets van Apple in 2022

Apple Watch serie 7 is het gadget van 2022. De schermen op deze Apple Watches worden steeds groter, waardoor je als gebruiker beter zicht hebt op het scherm van je Watch. Het scherm is nu ook “always on”, dus je hoeft niet meer op het scherm te tikken om het horlogescherm te openen.

MagSafe-oplader

Dit jaar zal hij worden verkocht als Duo-oplader. Hiermee laad je direct je iPhone, AirPods, iPad en meer op. Je legt er gewoon je spullen op! Je hebt dus geen oplaadpoort meer nodig. Dit is natuurlijk erg handig en het scheelt je weer heel wat chargers. Want tegenwoordig heb je daar extra tas voor nodig om al die chargers mee te nemen!

Tenslotte

“Think different” zegt Apple altijd. De echte ‘Die Hard’ Apple fans kunnen rekenen op flinke vernieuwing in 2022. En het jaar is nog maar net begonnen!

 

Gerelateerd