8 soorten schoenen waar alle vrouwen van houden

Wil jij nieuwe schoenen kopen, maar weet je niet goed wat de trend van tegenwoordig is? Wij hebben allerlei verschillende trends op een rij gezet. Zo kan jij gemakkelijker kiezen wat bij je past.

Er is veel veranderd in 100 jaar schoenindustrie. Waar vroeger alleen een bepaald soort dingen mogelijk waren om te maken hebben we nu schoenen in alle soorten en maten. Ook zijn er schoenen die enorm overprised zijn, want te bedenken dat het bijna allemaal uit dezelfde soort fabrieken komt is te gek voor woorden. Maar we willen natuurlijk allemaal iets moois aan onze voeten wanneer wij de straat op gaan. Daarom hebben wij 8 verschillende soorten schoenen voor jou op een rij gezet.

1.    De korte laarsjes

Hou jij van het dragen van een goede spijkerbroek, dan hoort daar toch echt een korte laars bij. Een korte laarzen dames is iets waar maar weinig aan verkeerd kan gaan. Je kan ze bijvoorbeeld in zwart leer kopen, maar wanneer jij toch een beetje gek wil gaan kies je natuurlijk voor een laarsje met een panterprint. Eén voordeel: ‘ze staan altijd goed onder een spijkerbroek’.

2.    Pantoffels

Niets is lekker dan thuiskomen en je schoenen uittrappen. Een pantoffel is iets dat je heerlijk aan kan doen binnenshuis, maar Ugg pantoffels maken het mogelijk om er ook gewoon mee over straat te lopen. Draag jij een korte rok, dan kan dit iets heel sexy’s zijn. Maar wij houden er vooral van om een pantoffel thuis lekker aan te trekken als warme slipper.

3.    Hoge hakken

Natuurlijk kan deze niet ontbreken in de lijst. Want een hoge hak is nog steeds een sexy onderdeel van de schoenen garderobe van de vrouw. Wanneer jij een beetje uitdagend over straat wil gaan dan kies je net als 10 jaar geleden nog steeds voor een hoge hak. Heb jij een chic diner ook dan is de hoge hak een vast onderdeel onder jouw galajurk.

4.    Stoere boots

Dit is meer iets voor de stoerdere dames. Zo zijn de stoere boots perfect onder een spijkerbroek. Het fijne van een stoerdere schoen is dat ze vaak heerlijk zitten. Zo kan jij ermee stampen door het bos of zelfs een volwaardige berg oplopen. Dit doen je gelijk in stijl natuurlijk. Van een chelsea tot een beetje een badboy schoen met mooie gespen. Jij bent die sexy stoere vrouw met zulke schoenen.

5.    Loafers

Vooral in de zomer zijn deze loafers helemaal de bom. Zo kan je ze heerlijk dragen onder je zomerse outfit een dagje naar het strand bijvoorbeeld. Een loafer staat er vaak niet om bekend dat ze heel prettig lopen. Wij adviseren dus echt om een loafer alleen te dragen voor de kortere dagjes uit naar bijvoorbeeld het strand of voor een borreltje in de stad.

6.    Sneakers

Ja, wat moeten we toch zonder de ouderwetse sneakers. Zo is een sneaker nooit weggeweest en heb je zelfs het idee dat ze meer en meer worden gedragen. Je enkels verzwikken is verleden tijd wanneer jij een goede sneaker draagt. Ook zie je dat een paar mensen de sneaker naar een nieuw niveau tillen met een hogere zool of een aparte pasvorm voor je voet. Zo zullen zelfs de sneakers zich in de jaren blijven ontwikkelen.

7.    Laarzen over de knie

Een kniehoge laars is iets dat je moet passen. Zo zijn er veel vrouwen die helemaal niet houden van dit soort laarzen. Maar er zijn ook vrouwen die erbij zweren. Het is een modestatement dat enorm sexy kan staan bij een oversized trui of misschien juist bij een sexy rok. Maar draag nooit hoge laarzen wanneer je niet een stukje van je benen wil laten zien. Weet hoe je het moet dragen..

8.    Chunky platforms

Waar een paar jaar geleden de Chunky platforms alleen nog maar waren voor gotic’s of alto’s zien we nu dat iedereen ze mag dragen. Je moet deze schoenen alleen wel goed kunnen matchen op je broek. Ze staan vaak heel goed bij een pantalon met wijde pijpen. Maar ook een korte hipster met een hoge Chunky platform kan enorm sexy zijn. Het ligt natuurlijk wel een beetje aan het type benen dat je hebt.

Gerelateerd