Kelly Weekers: leeftijd & meer weetjes de vriendin van John Ewbank

Kelly Weekers is de bloedmooie vrouw van John Ewbank. Al meer dan negen jaar zijn de twee samen. Naast dat Kelly Weekers knap is en de vriendin van een bekende Nederlander, is ze veel meer dan dat. Dit leggen we hier allemaal uit.

Hoe was Kelly vroeger?

Kelly Weekers is op 20 augustus 1989 geboren in Weert. In Limburg is ze ook opgegroeid. Ze is een nuchtere en praktische dame die graag de regie in eigen handen neemt. In een interview met magazine Vriendin vertelt Weekers dat ze als kind ook altijd heel nuchter en praktisch was. ‘’Een ideaal kind, zeggen mijn ouders altijd; ik sliep, at, luisterde, kon overal mee naar toe. Ik was vaak bij familie op de boerderij in Limburg, omdat mijn ouders – allebei ondernemers – altijd hard aan het werk waren.’’ In Limburg heeft Kelly een heerlijke en onbezorgde jeugd gehad. Ze had nooit de behoefte om scène te schoppen of tegen haar ouders in te gaan. Ze ging gewoon lekker met de flow mee.

Modellencarrière

Kelly Weekers heeft een een modellencarrière achter de rug. Tijdens haar middelbare schoolperiode werkte ze in de horeca. Ze was op een normale dag aan het werk totdat ze werd gescout door een modellenbureau. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen en heeft ze een aantal modellen klussen gedaan en dit is ze blijven doen.

Miss Nederland

Toen ze zeventien was, behaalde Kelly Weekers haar VWO diploma. Tijdens haar studie aan de Universiteit van Maastricht was Weekers ook bezig met haar modellencarrière. Ze heeft in 2011 meegedaan aan een Missverkiezing en werd uiteindelijk gekozen tot Miss Nederland. Hierna deed ze mee aan Miss Universe verkiezingen waarvoor ze zichzelf in de top 15 kwalificeerde. Leila Lopes uit Angola ging er met de titel ‘Miss Universe 2011’ vandoor.

Haar studie heeft ze in 2011 afgerond. Hierna besloot ze een jaar lang te kijken of een fulltime modellencarrière haar zou gaan bevallen. Een jaar lang heeft ze heel veel geleerd. Ze is in deze tijd zelfstandig geworden en reisde de hele wereld over. Toch was de modellenwereld niks voor haar en is ze hiermee gestopt.

Beauty and the brains

Het is niet voor niets dat ze Miss Nederland is, want ze heeft ‘the beauty and the brains’. Weekers heeft na het behalen van haar VWO diploma eerst een korte tijd rechten gestudeerd. Dit bleek niet helemaal haar studie te zijn. Toen is ze in 2007 begonnen aan de bachelor psychologie en neuroscience aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens haar studie was ze dus druk bezig met haar modellencarrière en na haar studie ging ze voor een jaar fulltime aan de slag als model. Dit bleek niets voor haar. Weekers is weer begonnen met studeren. In 2014 heeft ze haar master klinische en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht afgerond.

Carrière als psycholoog

Nadat het werk als model niet voor Kelly Weekers was weggelegd, ging ze wat doen met haar studie psychologie. Ze werd psycholoog. Dit heeft ze van 2014 tot 2016 gedaan. Aan het magazine Vriendin vertelt ze in een interview dat ze de tijdsdruk van het psycholoog zijn niet prettig vindt. ‘’Het voelde als een fabriek: acht mensen per dag zien, drie kwartier praten, een kwartier notuleren, en dat steeds weer. Ik vond het jammer dat de behandeling stopte op het moment dat iemand zich net wat beter begon te voelen.’’ Voor haar mocht het leven wel meer zijn dan ‘een beetje oke’. Ze wil mensen nog meer helpen en ervoor zorgen dat mensen alles uit zichzelf te halen.

Eigen ondernemer: Moonshot Coaching

Naast het werk als psycholoog heeft ze haar onderneming opgezet. Moonshot Coaching heeft ze samen met collega Moniek van Rheenen opgezet. Samen leren ze mensen hoe ze het beste uit zichzelf en hun onderneming kunnen halen. Je kunt ook bij Kelly Weekers en Moniek van Rheenen terecht zonder dat je een onderneming hebt. Bij het programma life coaching ‘mindset masterplan’ leer je om te werken aan je zelfvertrouwen, meer rust te nemen en vooral meer te genieten!

Business coach

Bij business coaching hebben ze drie programma’s en voor ieder wat wils. De startende ondernemer kan bij de twee dames terecht. Daarnaast kan ook de groeiende ondernemer en de ondernemers experts bij Moonshot Coaching terecht. De coachingsprogramma’s zijn allemaal online en worden gemaakt door middel van opdrachten. Daarnaast kom je in een community pagina terecht met gelijkgestemden waar je altijd vragen kunt stellen.

Eigen boek: Happy Lifehacks 365

Alle kennis die Kelly Weekers heeft opgedaan tijdens haar studie en coaching heeft ze toegepast in haar eigen boek Happy Lifehacks 365. Het boek is in 2018 uitgekomen en is al meer dan 150.000 keer verkocht.

Het boek is niet voor mensen die in de put zitten met psychische problemen. Het boek is juist voor mensen die al heel happy zijn met hun leven, maar nog niet altijd goed omgaan met bijvoorbeeld negativiteit en stress. ‘’Hoe happy je ook bent. Je hebt altijd last van pieken en dalen, want dat hoort gewoon bij het leven’’ vertelt Weekers tijdens een interview bij Koffietijd. Hier zegt ze ook dat ze tijdens haar coachingsessies veel heeft gemerkt dat mensen makkelijk kunnen opnoemen waar ze gelukkig van worden. Het probleem zit hem alleen in dat mensen niet altijd volledig van deze gelukkige momenten genieten.

John Ewbank

John Ewbank (06-12-1968) is muziekproducent, componist en tekstschrijver. Samen zijn John en Kelly al meer dan 9 jaar samen en hebben ze twee kinderen. De twee kwamen in 2012 bij elkaar, net nadat Weekers had meegedaan aan Miss Universe. Toen was John 43 jaar en Kelly 22 jaar.

 

Gerelateerd