Een BH kopen – waar moet je beginnen?

Het is goed mogelijk dat je voor het eerst in je leven op zoek moet naar een BH. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Het kopen van Bh’s lijkt wellicht makkelijk, maar er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Dit is dan ook de reden dat we hebben besloten om het makkelijk voor je te maken. In dit artikel vind je dé beste tips en tricks die jij toe kunt passen bij het kopen van Bh’s. Door dit goed door te lezen weet je zeker dat je tenminste wel weet waar je moet beginnen bij het kopen van je eerste Bh!

Meet je borsten op

Een van de beste tips die bij je mee kunnen geven is om je maten goed te weten. Net als bij het kopen van corrigerend ondergoed is het niet mogelijk om zonder maat te weten wat je in huis moet halen. Hoewel het mogelijk is om dit zelf te doen is het handiger om dit te laten doen. Dit kan in een lingeriezaak, hier werken namelijk de echte professionals die je verder kunnen helpen. Een goede pasvorm is cruciaal voor het comfort en de ondersteuning, dus begin hier altijd als eerste

Weet wat je mooi vindt

Er zijn veel verschillende stijlen bh’s waaruit je kunt kiezen in de winkel, zoals bij LASCANA. Dit houdt dan ook in dat het erg belangrijk is om te weten wat je mooi vindt. Je wilt namelijk wel zeker weten dat je uitkomt bij de BH die echt bij je past. Heb je interesse in een beugel- of draadvrije bh? Wil je een gewatteerd model of hoeft dan niet? Push-up of toch maar een sportbeha? Als je weet wat je mooi vindt, kun je je opties beperken. Dit maakt het echt een stuk makkelijker om de knoop door te hakken.

Mix met je andere kleding

Een hoop die veel meisjes maken is dat ze niet genoeg stilstaan bij de rest van hun kledingkast bij het shoppen van een BH. Denk na over de soort kleding die je gewoonlijk draagt en welk type beha daar het beste bij past. Als je bijvoorbeeld veel T-shirts draagt, is een naadloze beha misschien een goede keuze. Draag je veel laag uitgesneden topjes, dan is een plunge BH vaak wat mooier. Je kunt natuurlijk altijd passen in de winkel om te zien wat goed staat.

Wees niet bang om vragen te stellen

Als je vragen hebt over bh’s of over winkelen met bh’s, wees dan niet bang om ze te stellen. Medewerkers van een lingeriezaak zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de juiste BH vindt. Ze kunnen advies geven over pasvorm, stijl en verzorging. Door je vragen te stellen wordt het een stuk eenvoudiger om een BH te kopen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een miskoop. Voor je het weet heb ook jij je eerste echte BH in huis!

Gerelateerd