Dit is Dionne Stax: haar lengte, vriendjes, cupmaat en meer weetjes

Dionne Stax was sinds 2015 het vaste gezicht van het acht uur journaal op NPO1. Ze werd nationaal vooral bekend door het presenteren van de aanslagen in Parijs en de verkiezingsuitslagen. Inmiddels is ze niet meer weg te denken bij de Publieke Omroep. Ze schuift regelmatig aan bij praatprogramma’s, was in 2016 uitreiker van de Gouden Televizier-Ring en ligt goed bij het Koningshuis, getuige haar interviews met Willem-Alexander, Maxima en de drie prinsesjes. Ze is inmiddels alweer een aantal jaren gestopt als nieuwslezeres en presenteert populaire programma’s zoals Van onschatbare waarde. Misschien wordt het tijd dat we Dionne wat beter leren kennen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Lengte & Gewicht

Dionne is geboren in Boxmeer op 22 april 1985 en studeerde communicatiewetenschap in Tilburg en Amsterdam, alvorens de Nederlandse televisiewereld omver te blazen met haar kennis en vaardigheden, en laten we eerlijk zijn, haar prachtige voorkomen. Ze is 1.78 meter lang en weegt rond de 68 kilo. Een van de manieren waarmee ze in vorm blijft, is het jaarlijks uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Sowieso heeft ze een sterke band met Nijmegen (ze komt immers uit Boxmeer!), want de plaatselijke Keuken Kampioen Divisie topper NEC kan door dik en dun rekenen op haar steun. Ook is er veel aandacht voor de boezem van Dionne (kritiek mag ook wel gezegd worden). Taddlr schat haar cupmaat op 75B.

Werk & Vakantie

Naast haar drukke baan bij de NOS, is Dionne niet vies van een reisje hier en daar. In 2018 was ze drie weken op vakantie in Canada, waar ze van West naar Oost Canada reisde. Van Tofino tot Toronto, even helemaal weg uit de waan van de dag. Aan haar sociale media-kanalen te zien, zijn haar vakanties vooral familie-aangelegenheden. Haar zus is steevast te zien op haar vakantiefoto’s en familiefoto’s. Hier maken we maar uit op dat er nog geen serieuze partner in beeld is (die neem je toch gewoon mee als je naar Italië of Canada gaat?!).

Langlopende relatie met ex-vriend

Dionne had wel een langlopende relatie in haar twintiger jaren, zeven jaar maar liefst! Uiteindelijk gingen zij en haar toenmalige vriend een andere kant op in hun leven en groeiden ze uit elkaar. Er volgde een periode van roddels over haar en Humberto Tan, en er duiken wel eens berichten dat ze “van de markt is”, maar dit blijft allemaal giswerk. Ze lijkt in ieder geval helemaal in haar element als single vrouw, maar wil uiteindelijk toch wel een man tegenkomen. Het liefst vol met humor en zelfspot, en minder lang dan zij is! Aan de reacties onder haar Instagram-foto’s te zien, zijn er genoeg gegadigden, maar die zal Dionne ongetwijfeld niet helemaal serieus nemen.

Relatie met Steven Jansen

De afgelopen jaren is Dionne Stax samen met de DJ van Lucas & Steve, namelijk; Steven Jansen. Enkele weken geleden werd bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. Ze zijn ook redelijk snel met het verklappen van het geslacht van hun kindje. een paar weken na de aankondiging werd dit ook al prijsgegeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucas & Steve (@lucasandsteve)

Dit is Dionne

Hopelijk heb je nu een iets completer beeld van Dionne Stax, ze lijkt op persoonlijk vlak net zo vrolijk en zelfverzekerd als ze op televisie overkomt. Ze is gewoon een succesvolle vrouw in de dertig die geniet van haar werk, die het belangrijk vindt de wereld te ontdekken en die hoopt op een dag de prins op het witte paard tegen te komen. En ja, voor haar werk komt ze toevallig ook nog op tv.

Gerelateerd