Johannes Snelders vermogen, carrière, partner en andere weetjes

Nieuwsgierig naar de mysterieuze Johannes Snelders, man van bekende dj, zangeres en influencer Djamila Celina? Je bent hier op de juiste plek als je benieuwd bent naar het vermogen, de carrière, partner en andere leuke weetjes over deze man.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

We gaan in dit artikel dieper in op het vermogen van Johannes, zijn carrière en waar hij nu werkt en zoveel geld vergaard heeft en we vertellen je natuurlijk meer over zijn partner, Djamila Celina. Daarnaast vertellen we je ook andere weetjes zoals het huis waar Johannes heeft gewoond en waar hij zich zoal mee bezighoudt. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze mysterieuze man!

Vermogen van Johannes Snelders

Helaas is het exacte vermogen van Johannes niet bekend, maar we kunnen wel speculeren dat dit aanzienlijk hoog is, gezien zijn positie in bedrijf Eurotex, maar ook de deelname van Johannes en Djamila aan The Real Housewives of Amsterdam. Onlangs werd bekend dat Djamila ook mee gaat doen aan The Real Housewives München.  Als oprichter en managing director van Eurotex heeft Johannes waarschijnlijk een groot vermogen, ook mede dankzij de leidende rol van het bedrijf in de interieurbranche. Zowel zijn vermogen als maandelijkse salaris zijn een goed bewaard geheim, dus we kunnen alleen speculeren en afgaan op wat we zien. Dat alleen al belooft een groot vermogen, exacte bedragen weten we niet.

Wat we wel weten is dat het vermogen van Johannes een resultaat is van zijn harde werk in zijn eigen bedrijf en passie voor interieur en ondernemerschap. Zowel zijn connecties als netwerk in de interieurwereld hebben bijgedragen aan een succesvolle carrière, waar ongetwijfeld een groot vermogen aan vasthangt.

Carrière van Johannes Snelders

Johannes is een mysterieuze man, maar wat we wel weten is dat hij een man is van vele talenten. Van jongs af aan droomde hij er al van om de wereld te gaan veroveren. Wat wij en hij zelf nooit hadden kunnen voorspellen, is dat hij juist bekendheid zou vergaren dankzij zijn huwelijk met de beroemde dj, zangeres, mediapersoonlijkheid en influencer Djamila Celina.

Johannes studeerde aan de kunstacademie en vertrok van een klein dorp naar de grote stad. Hier begon hij aan zijn carrière als interieurontwerper, waar hij zich vandaag de dag nog steeds mee bezighoudt. Hij richtte Eurotex op, waarmee hij al snel een indruk achterliet in de interieurwereld. Als oprichter en managing director spendeert hij zijn werkende dagen bij Eurotex, waar hij zich bezighoudt met interieurontwerp en bedrijfszaken.

Eurotex is een interieurbedrijf voornamelijk gefocust op interieur en meubels. Met hun meubelstoffen ontwerp je samen je interieur en meubels. Niets is hierbij te gek, wil je gaan voor modern, klassiek, elegant of een tikkeltje uniek? Dankzij de passie en jarenlange ervaring van het bedrijf zijn zij een belangrijk onderdeel van de interieurwereld. Hun meubelstoffen worden door vrijwel alle meubelfabrikanten gebruikt, waardoor je ze in bijna elke meubelzaak in Europa en de rest van de wereld kan vinden.

Johannes staat aan het hoofd van het internationale team, die samen komen om speciale stoffen te ontwikkelen, trends te zetten en een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Door de topkwaliteit van de stoffen en de snelle levering is dit een bedrijf in de interieurwereld om in de gaten te blijven houden. Dankzij de creatieve visie en het zakelijke instinct van Johannes heeft hij een hoge positie gekregen en behouden in dit toonaangevende interieurbedrijf.

Partner van Johannes Snelders

Johannes staat naast zijn werk bij Eurotex voornamelijk bekend als de man van dj en mediapersoonlijkheid Djamila Celina Snelders-Melcherts, ook wel bekend onder artiestennaam Djamila Celina. Toen Johannes Djamila ontmoette op Mallorca, sloeg de vonk al snel over. Ze werden al snel onafscheidelijk en kregen een relatie. Samen zijn ze een dynamisch en opvallend duo, met Djamila met haar extraverte persoonlijkheid en roze haren en Johannes meer op de achtergrond als rustige en krachtige steun. Dankzij de reality show The Real Housewives of Amsterdam kregen we een kijkje in hun relatie, waarbij al snel duidelijk werd dat de 2 een liefdevolle relatie hebben. Op 28 augustus 2018 trouwden Djamila en Johannes, waar Djamila dezelfde trouwjurk als Beyoncé droeg.

Djamila Celina Snelders-Melchert, bekend onder artiestennaam Djamila Celina, is geboren op 26 december 1985 en is bekend als zangeres, dj, influencer en natuurlijk mediapersoonlijkheid. Ze neemt deel aan meerdere televisieprogramma’s, maar is voornamelijk bekend van The Real Housewives of Amsterdam, waar we haar ook samen met Johannes zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

Andere weetjes over Johannes Snelders

Johannes is zowel geboren als getogen in Wervershoof, een dorp in gemeente Medemblik in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Dit kleine dorp heeft maar weinig inwoners, onder de 9000, en zal daardoor voor Johannes een gezellige en fijne plek zijn geweest om op te groeien. Naast Johannes komen er nog meer bekende mensen uit Wervershoof, waaronder Theo Koomen, sportverslaggever, waarnaar onder andere de Theo Koomenlaan is vernoemd en sinds april 2013 een museum in de molen De Hoop is gewijd. Daarnaast ken je wellicht ook Leo Kenter, muzikant en schrijver, Eric en Bert Steltenpool, voetballers of Yvonne Spigt, schaatsster en Nederlands kampioene marathonschaatsen op natuurijs in 2008 en 2012 uit dit dorp in West-Friesland.

Waar Johannes en Djamila op dit moment wonen is niet bekend, maar het appartement dat we voorbij zien komen in The Real Housewives of Amsterdam is in ieder geval een pareltje. Midden op de Dam en bij het Krasnapolsky Hotel, is dit een prachtige plek om te wonen.

Johannes groeide op in een gezin waar ondernemingszin en creativiteit erg belangrijk waren, waardoor Johannes al snel een passie ontwikkelde voor interieur en design. Naast zijn werk bij Eurotex staat hij ook bekend om veel liefdadigheidswerk voor lokale gemeenschappen, maar ook andere filantropische activiteiten. Dankzij zijn bescheidenheid over zijn succes en vermogen en daarnaast zijn bijdrage aan goede doelen is hij geliefd bij velen.

Gerelateerd