3 tips voor het veilig innemen van Paddo’s

Wij focussen ons in dit artikel natuurlijk niet alleen op het veilig innemen van paddo’s. Maar geven 3 tips voor alle vormen van psychedelica trips.

Je eerste ervaring met magic mushrooms of truffels moet natuurlijk goed zijn. Zo wil je er echt wat aan over houden. Want een goede ervaring kan zorgen voor een leven veranderende en/of spirituele ervaring. Daarom geven wij je 5 tips zodat jij er 100% voor kan zorgen dat je heerlijk de trip in gaat en er ook weer op een fijne manier uitkomt.

1.    Een fijne omgeving

Tijdens een trip wordt het leven, maar vooral jouw perceptie van het leven een stuk intenser. Dit betekent dat je het liefst in een vertrouwde omgeving wil zijn. Een locatie met veel nieuwe prikkels kan namelijk zorgen voor een hoop onzekerheid. Ga je bijvoorbeeld iedere zomer naar dezelfde camping op de rand van de natuur? Boek daar dan een huisje. Je zit nu in een vertrouwde omgeving, maar hoeft je ook geen zorgen te maken over het tegenkomen van bekenden. Daarnaast kan je naar buiten wanneer je wil genieten van de natuur.

2.    Regel een tripsitter

Dit is één van de belangrijkste tips die wij je kunnen geven. Zorg ervoor dat er iemand is die niet onder invloed is. Het liefst is dit ook iemand die al ervaring heeft met het gebruiken van psychedelische middelen zoals atlantis truffels. Deze tripzitter kan ervoor zorgen dat iedereen krijgt wat hij/zij nodig heeft. Zo kan het zijn dat je niet meer in staat bent om te herkennen of je water nodig hebt. Een tripsitter kan dit wel herkennen en ervoor zorgen dat iedereen comfortabel is. Hierdoor beland niemand in een badtrip.

3.    Zorg voor een tripstopper

Het kan gebeuren dat je de trip toch te heftig vindt. Of dat het misschien niet is wat je ervan had verwacht. Wanneer je wil dat de trip over is kan je suikers innemen. Deze suikers zorgen ervoor dat de trip milder wordt. Het eten van iets hartigs kan hier ook bij helpen. De trip zal nu langzaam uitwerken.

Heb jij weleens gehoord van micro doseringen? Misschien past dat wel veel beter bij je dan een éénmalige trip. Klik dan eens op deze link voor meer informatie.

Gerelateerd