Vergeet jij de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt van je cv ketel ook weleens?

Zolang je verwarming het doet, vergeet je soms dat je cv ketel ook onderhoud nodig heeft. Weigert je verwarming ineens zijn diensten, dan weet je dat het te laat is: je had het onderhoud eerder moeten inplannen. Om dergelijke verrassingen te voorkomen, kun je het onderhoud van je ketel ook uitbesteden. Hoe dan? Aan de hand van Univé’s cv ketel onderhoud verzekering. Dit is een voordelige verzekering waarmee je je heel veel problemen kunt besparen. Je bent er dan namelijk zeker van dat je ketel eens per jaar nagekeken wordt en dat eventuele mankementen gelijk aangepakt worden. Wij vertellen je graag alle details over deze verzekering. 

Geen werk meer van het onderhoud

Alhoewel je cv ketel maar een keer per twee jaar even gecontroleerd hoeft te worden, kan dit soms een klus zijn die je gemakkelijk vergeet. Voor je het weet ben je dan weer een paar jaar verder en is een klein euvel uitgegroeid tot een groot probleem dat hoge kosten met zich meebrengt om op te lossen. Vandaar dat je met een verzekering voorkomt dat problemen lange tijd onopgemerkt blijven. De monteur neemt ieder jaar even contact met je op om een afspraak in te plannen om het onderhoud uit te voeren. Jij hoeft de specialist alleen maar even binnen te laten en vervolgens redt deze persoon zichzelf. Hij zal de ketel grondig controleren en waar nodig je radiatoren ook ontluchten. Je zult merken dat je verwarming daarna weer als nieuw is. 

Hoe sluit je deze verzekering af? 

Sluit je een onderhoudscontract cv ketel af via Univé, dan komt er eerst een monteur bij je langs om de huidige staat van je ketel te inspecteren. Het kan namelijk zijn dat er nu al een aantal problemen is met je ketel en deze zullen daarom eerst moeten worden opgelost. De eventuele kosten die dit met zich meebrengt zijn voor jouzelf. Is de ketel weer in de basisconditie, dan begint je verzekering. Kijk even op de site van Univé om te zien welke verzekering het beste bij jou past. Je kunt namelijk twee varianten kiezen. Het uitgebreide pakket biedt namelijk ook hulp wanneer je een storing hebt. Heb je een oudere installatie, dan is dit pakket misschien interessanter voor je. 

Wil je meer? 

Misschien bevalt het je zo goed om het onderhoud aan je cv ketel uit te besteden, dat dit naar meer smaakt. In dat geval kun je ook eens kijken of je het schoorsteenvegen en het dakgoot reinigen wilt laten verzekeren. Ook dit is namelijk mogelijk bij Univé en dat alles tegen een heel lage maandpremie. Je kunt alle verzekeringen op de site van deze verzekeraar vinden en je kunt ze hier ook gelijk afsluiten. Bekijk de mogelijkheden daarom vandaag nog even.

Gerelateerd