De verschillen in verzendverpakkingen

Iedereen moet wel eens een pakket versturen. Of het nu gaat om producten of documenten en of je dit als particulier of als bedrijf doet, het is belangrijk dat je producten of documenten goed aankomen bij de ontvanger. Bij Rotimshop vind je diverse soorten verzendverpakkingen die het verzendproces voor jou net wat makkelijker maken. Maar hoe moet jij je pakket nu versturen? Dat vertellen wij in deze blog.

Brievenbusdozen

Een makkelijke manier om papieren of ‘platte’ producten te versturen zijn brievenbusdozen. De brievenbusdozen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, maar hebben allemaal als overeenkomst dat ze een hoogte hebben van 28 mm waardoor ze door de standaard brievenbus kunnen. Het is dus geen probleem als de ontvanger van je pakketje niet thuis is want de postbode kan je pakketje zonder problemen in de brievenbus afleveren.

Bubbeltjes enveloppen

Een verzendverpakking die veel gebruikt wordt voor het versturen van kleine kwetsbare producten zijn bubbeltjes of luchtkussen enveloppen. Rotimshop heeft 2 soorten luchtkussen enveloppen in hun assortiment. Ten eerste enveloppen met een witte papieren buitenkant en daarnaast enveloppen die gemaakt zijn van Arofol Poly. Arofol Poly heeft als eigenschap dat het onscheurbaar en waterafstotend is. Beide soorten luchtkussen enveloppen hebben een geïntegreerde plakstrip, hierdoor zijn ze makkelijk en veilig te sluiten.

Verzendzakken

Producten versturen kan ook met verzendzakken. Verzendzakken van Rotimshop (ook wel COEX zakken, koerierszakken, mailingbags en kleding verzendzakken genoemd) zijn ideaal om je producten veilig te versturen naar je klant. Je kunt bij hen op de webshop verschillende soorten verzendzakken kopen. De plastic verzendzakken hebben een witte buitenkant en zwarte binnenkant. Door deze zwarte binnenkant is aan de buitenkant niet te zien wat er in de verzendzak verpakt zit. Ook bij tegen het licht houden schijnt de verzendzak niet door.

Kokerdozen

Kokerdozen zijn ideaal voor het vervoeren en opslaan van lange, dunne producten, bijvoorbeeld tl-buizen en posters. De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen door middel van een plakstrip aan de onder- en bovenkant gesloten worden.

Verzendverpakkingen bestellen

Door te bestellen bij Rotimshop draag je bij aan een beter milieu én hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Meer weten over het bestellen van verzendverpakkingen? Bekijk dan eens de website van Rotimshop of neem contact met ze op.

Gerelateerd